PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

SALUT! BINE AI VENIT PE SITE-UL NOSTRU.

Prezența ta aici e importanta pentru noi, ea denota interes pentru produsele si serviciile noastre, motiv pentru care vom colecta si prelucra niste date in ce te priveste. Pentru ca e important sa intelegi ce iti oferim, ce date colectam, cine si de ce le prelucreaza și in ce scopuri, precum și ce drepturi ai in legătură cu aceste date, te invitam sa citești in continuare!

Iti promitem ca o sa Incercam sa facem aceasta experienta cat mai simpla si mai scurta, ca sa nu te deranjam din scopul inițial al vizitei tale. Dar noua lege a datelor cu caracter privat ne obliga sa iti cerem acordul pentru datele pe care le vom colecta, si e bine ca e asa!

Ar mai fi de spus ca TRANSYLVANIAN BEAUTY SYSTEM SRL este operator de date cu caracter personal,in curs de inregistrare sub Nr. 783727336923 in registrul de evidenta a operatorilor de date personale. In baza a multor legi pe care nu le mai enumeram aici, avem obligatia sa te punem in tema cu privire la datele tale cu caracter personal, si exact asta vom face in randurile care urmeaza, asa ca te rugam sa citesti cu atentie.

CE DATE COLECTAM / PRELUCRAM?

In marea lor majoritate sunt date care nu te pot identifica pe tine personal In mod direct, dar care, in cazul In care ne oferi informații aditionale, pot conduce sau contribui la identificarea ta ca persoana. Sa le luam pe rand:

Date privind traficul web prin situl nostru, cum ar fi:

-adresa IP

-sistemul de operare, versiunea acestuia, rezoluția ecranului, tipul si versiunea browserului folosit

-paginile sau fisierele accesate in interiorul site-ului nostru

-sursa traficului tau in site-ul nostru (daca, de exemplu, ne-ai gasit folosind o cautare pe Google sau dand click pe un link in Facebook) precum si cuvintele cheie dupa care ne-ai cautat

-data si ora la care ai accesat diferitele pagini al sitului, durata vizitei pe fiecare pagină

-ce furnizor de acces la internet ai folosit

-zona geografica din care a provenit vizita ta (pana la nivel de localitate)

-accesul abuziv sau neautorizat la resursele sitului

prin intermediul Google Analytics/Google Tag Manager

-date privind categoria de varsta (numai daca e logat in contul google)

-preferintele de cumparaturi si interesele legate de tema site-ului nostru (numai daca e logat in contul google)

-daca ai Javascript activat sau nu in browserul tau

-tipul echipamentului folosit pentru accesarea site-ului, daca este desktop, tableta, telefon mobil (pentru ultimele doua, inclusiv marca și modelul acestora)

Cookies, mici fișiere de tip text criptate, in care se stocheaza informații privind:

-un identificator unic pentru sesiunea de lucru din timpul vizitei tale

-daca ai sau nu Javascript activat in browser

-daca te-ai autentificat sau nu in situl nostru cu utilizator/parola, caz in care vom face legatura cu date adiționale cum ar fi nume, prenume, utilizator, adresa de email, telefon, CUI (în cazul firmelor), cont bancar

-Produse adaugate/sterse din coșul de cumparaturi

Newsletter, sau comunicarea de oferte si noutați prin email pentru care utilizam urmatoarele informatii:

-Numele tau si adresa ta de email

CARE SUNT SCOPURILE COLECTARII / PRELUCRARII?

Există câteva motive principale care stau la baza colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:

Interesul legitim al operatorului, categorie în care intră următoarele motive

Ajustarea și îmbunătățirea permanentă a sitului, prin monitorizarea accesului la paginile acestuia

Profilarea vizitatorilor pe zone geografic, pe intervale de timp și/sau pe alte criterii comerciale, pentru identificarea categoriilor cu interes ridicat sau a motivelor pentru care în alte categorii interesul este scăzut, îmbunătățirea informațiilor din site și a ofertei comerciale in funcție de rezultate

Automatizarea procesului de vanzare prin intermediul sitului

îmbunătățirea experienței utilizatorului sitului

Comunicare comercială privind produsele/serviciile oferite, oferte, promoții sau       lichidari de stocuri

Asigurarea stabilității și securității sitului, prin identificarea tentativelor de acces fraudulos la resurse sau a abuzării resurselor serverului

CINE FACE COLECTAREA / PRELUCRAREA?

Datele privind vanzarile si newsletter-ul sunt colectate si administrate de TRANSYLVANIAN BEAUTY SYSTEM SRL. Ele contin date personale clar identificable, sunt pastrate cu ajutorul unor aplicații dedicate (soft de contabilitate/facturare/ofertare, aplicatie newsletter), in mod securizat, in cadrul rețelei interne a SC TRANSYLVANIAN BEAUTY SYTEM SRL.

La capitolul parteneri, există 4 poziții:

Compania de hosting care ne gazduiește situl (https://www.clausweb.ro/protectia-datelor.php)

Zopim- programul nostru de Live Chat pe site (https://www.zopim.com/privacy.html)

Prestashop (https://www.prestashop.com/en/privacy-policy)

Inevitabilul Google, prin Google Analytics și Google Tag Manager (https://policies.google.com/privacy)

Toto parteneri de mai sus contribuie la colectarea și prelucrarea datelor care pentru noi nu sunt clar identificabile, in lipsa unor informatii aditionale din partea persoanelor vizate.

Mai simplu spus, putem afla din datele colectate de acesti parteneri ca ești din Bucuresti, ca ne-ai vizitat folosind un Samsung Galaxy A5, ca ai petrecut 16 minute pe situl nostru, ca ai folosit Chrome Mobile precum si alte informații similare, dar nu putem afla ca te numești Mihai Ixulescu sau ca locuiești pe Calea Nicaieri nr.23 decat daca pe vreo cale oarecare ne anunți tu ca cel cu IP-ul XXX din data YYY ai fost tu, Mihai Ixulescu. Din punctul de vedere al legii, aceste date se numesc ”date pseudonimizate”.

Informațiile sunt stocate de parteneri pe o durata de XX luni, dupa care ele sunt sterse automat și fara posibilitatea de a fi recuperate.

CINE MAI ARE ACCES LA ACESTE DATE?

In mod legal, datele privind operațiunile comerciale sunt raportate diverselor instituții ale statului. Așadar, daca ai cumparat ceva de la noi, fie produse, fie servicii, inseamna ca datele din factura vor ajunge la toate organele statului care au dreptul prin lege să colecteze/dețina astfel de informații.

De asemenea, vesnicul stat bagaret are dreptul printr-o multime de cai legale sa ne oblige sa punem pe masa informatiile personale sau pseudonimizate, in cazul anchetelor și/sau investigațiilor de orice natura.

Desigur, informatiile privind traficul web ajung la partenerii menționați mai sus, care se conformeaza acelorasi legi ca si noi.

Ne straduim sa protejam si sa securizam cat mai bine toate informatiile pe care le colectam, fie direct fie prin parteneri. In masura in care reușim, nimeni altcineva nu mai are acces la datele pe care le-am colectat.

CE DREPTURI AI IN LEGaTURA CU ACESTE DATE?

Toate drepturile tale enumerate mai jos, respecta nu doar legea in sine ci si niste norme elementare de bun simț. Trebuie totuși sa tii cont ca marea majoritate a datelor cu caracter personal colectate/prelucrate de noi sunt psedonimizate (dupa cum ai vazut mai sus) și ca atare ca sa te identificam in bazele de date, vom avea nevoie să ne comunici mai multe date personale, cum ar fi numele tau, adresa ta de IP, adresa ta de email (ironic, nu-i asa? Legile facute ”pe genunchi” au acest merit!). Dar vrem sa fii in cunoștința de cauza, pentru ca și pentru noi confidențialitatea e un lucru important. Iata mai jos de ce drepturi poți face uz:

Dreptul la informare - poti solicita informații privind datele tale personale inregistrate precum si informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

Dreptul la rectificare - poti rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - poti obține stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala, n-am avut acordul tau pentru asta sau pur și simplu pentru ca asa vrei tu; dar nu uita ca nu putem sterge date care sunt obiectul inregistrărilor contabile (facturi, avize, proforme, chitanțe, comenzi) sau obiectul unor contracte comerciale; sunt alte legi care ne obliga sa pastram aceste date!

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poți solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contești exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul la opozitie - poti sa te opui prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, dar in functie de situatie, s-ar putea ca opizitia ta sa ne impiedice sa te servim; 

Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimtamantului - iti poti retrage oricand acordul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal; retragerea acordului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Pentru exercitarea drepturilor prevazute  mai sus, poti inainta o cerere scrisa, datata si semnata la adresa societatii S.C. Transylvanian Beauty System S.R.L., Str Oituzului nr.4, jud. Mureș, Romania.

Deasemenea iti mai punem la dispozitie 2 modalitati de a-ti putea sterge COOKIE-urile (despre care poti citi aici

Prima modalitate este autentificandu-te in contul personal unde dati click pe butonasul

Revoke Button

sau folosind linkul alaturat:

http://www.beauty-depo.ro/module/lgcookieslaw/disallow?token=e6d463aa3f35e36e76ce80b2467adee9