Crema cu colagen 500g
  • Crema cu colagen 500g
  • Crema cu colagen 500g

Crema cu colagen 500g

25,00 RON
cu TVA
Cantitate

COLAGENUL :
 Este o proteină prezentă în ţesutul conjunctiv, dar, pe măsură ce îmbătrânim, corpul o produce în cantităţi din ce în ce mai mici. În timp ce deficitul de colagen favorizează ridarea tenului şi scade flexibilitatea tendoanelor, excesul este asociat cu o boală gravă, numită sclerodermie.
 
Pielea este în proporţie de 80% constituită din colagen, dar întregul nostru organism conţine acest tip de proteină care susţine ţesuturile şi organele, oferindu-le în acelaşi timp elasticitate. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, o parte din colagen se deteriorează, iar corpul nu-l mai sintetizează într-o cantitate suficient de mare. Acest fenomen se observă cel mai bine la suprafaţa pielii: apar ridurile fine, apoi ridurile de expresie, urmează petele „de bătrâneţe" şi, în timp, se formează şi ridurile profunde.
 Crema este recomandata în timpul curelor de slabire, previne aparitia vergeturilor, lasarea pielii si a sânilor. Este recomandata atât facial, cât si corporal. Poate folosita si de gravide pe perioada sarcinii.
 
 UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise A se evita contactul cu ochii! A se efectua testarea pe o suprafaa mai mica a pielii. A nu se lasa la îndemâna copiilor.

Aroma
Colagen
Gama
Crema de masaj
Pentru
Fata si corp
Protectie solara
Nu
Beneficiu
Hidratare
Cantitate
500 g
Detalii
A se pastra in loc racoros