Ulei de Masaj Paprika1L
  • Ulei de Masaj Paprika1L

Ulei de Masaj Paprika1L

- Eficient in combaterea acumularii de grasime
- Ajută in tratamentele de slăbire
- Tonifiere și de remodelare corporală

52,00 RON
cu TVA
Cantitate

Peter’s Natural Spa - Ardei  Rosu Paprika

Este deosebit de eficient in combaterea acumularii de grasime si in lupta contra celulitei. Ajuta in tratamentele de slabire, tonifiere si de remodelare corporala. Prin masaj cu ulei de paprika se elimina grasimea acumulata in tesuturi, pielea devine fina si catifelata. Se recomanda in special sportivilor, presoanelor care urmeaza o dieta si persoanelor cu probleme ale circulatiei periferice, intensificand si imbunatatind circulatia sanguina.

Beneficii:

    Eficient in combaterea depunerilor de grasime.

    Ajuta in tratamentele de slabire.

    Tonifiere si circulatie periferica buna.

    Stimulent digestiv

Continut :1000 ml

Nu este un mit! S-a demonstrat ştiinţific că substanţa pe care o conţine ardeiul iute – capsaicina – reduce greutatea corporală prin mărirea consumului de energie și diminuarea poftei de mâncare. Mai multe studii au atestat efectul real al capsaicinei în arderea grăsimilor, deci persoanele care folosesc ardeiul iute în regimul de slăbire nu greşesc absolut deloc.
Un studiu efectuat în 2010 de către cercetătorii de la Centrul pentru Nutriție Umană din cadrul Universității din California a demonstrat că ardeiul iute este un aliat de nădejde în curele de slăbire, deoarece principala substanță care dă gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajută la arderea grăsimilor din corp, reduce pofta de mâncare și accelerează metabolismul.

Ardeiul iute este excelent pentru circulaţia sanguină. Cele mai bune remedii naturiste în bolile cardiovasculare sunt pe bază de ardei iute, pentru că scade tensiunea arterială, reduce cantitatea de colesterol din sânge şi a trigliceridelor şi întăreşte inima. Reduce totodată posibilitatea formării cheagurilor de sânge, dilatarea capilarelor, având în acelaşi timp proprietăţi antiinflamatoare. Studii efectuate în Canada au arătat că substanţa răspunzătoare de acest efect este capsaicina. Aceasta reduce nivelul de colesterol din ficat, stimulează secreţia biliară, contribuind la eliminarea colesterolului prin intestin. Capsaicina subţiază sângele, prevenind astfel formarea de cheaguri şi accidentele vacular-cerebrale.

S-a mai demonstrat că elementele active din ardeiul roşu duc la dilatarea vaselor de sânge şi, implicit, la scăderea tensiunii arteriale.

Ardeiul roşu are efecte antispastice. De aceea se recomandă folosirea lui pentru calmarea spasmelor musculare, în special la umăr, braţ sau coloană. Este recomandat şi în tratarea unor boli precum reumatism, artrită, lumbago cronic!

 

 

Aroma
Paprika
Gama
Peter's Natural Spa Lux
Pentru
Corp
Protectie solara
Nu
Beneficiu
Hraneste si hidrateaza
Cantitate
1000 ml