Ulei de Masaj Energy Sync 200ml
  • Ulei de Masaj Energy Sync 200ml

Ulei de Masaj Energy Sync 200ml

Noul ulei de masaj Energy sync este perfect pentru un masaj de relaxare si revrigorarea corpului. Este benefic pentru tratarea pielii obosite datorita multitudinii de fructe exotice si nu numai din continutul acestuia. Contine Lamaie, rodie, ananas,kiwi, grapefruit, cafea, menta, eucalipt, urzica si rozmarin.

13,00 RON
cu TVA
Cantitate

Noul ulei de masaj Energy sync este perfect pentru un masaj de relaxare si revrigorarea corpului. Este benefic pentru tratarea pielii obosite datorita multitudinii de pructe exotice si nu numai din continutul acestuia. Contine Lamaie, rodie, ananas,kiwi, grapefruit, cafea, menta, eucalipt, urzica si rozmarin.

Protectia naturii pentru pielea ta! Nu numai ca mentine umiditatea, protejeaza pielea de radicalii liberi si alte efecte daunatoare din mediul exterior, poate reduce senzatia de mancarime, reface elasticitatea si creste rata de regenerare a celulelor pielii sanatoase, poate calma si vindeca o varietate de alte afectiuni ale pielii, datorita agentilor anti-inflamatorii, cum ar fi Vitamina E, Vitamina A, si antioxidanti.

Datorita continutului de Vitamina C si acizi naturali poate ajuta pielea sa apara mai luminos si mai lin.

Aroma
Fructe Exotice
Gama
Peter's Natural Spa Lux
Pentru
Corp
Protectie solara
Nu
Beneficiu
Hidratare si relaxare
Cantitate
200 ml