Crema pentru Dilatarea Porilor si Curatare Porfunda 250ml- Lady Stella
  • Crema pentru Dilatarea Porilor si Curatare Porfunda 250ml- Lady Stella

Crema pentru Dilatarea Porilor si Curatare Porfunda 250ml- Lady Stella

Crema pentru masaj este special creata pentru toate tipurile de ten, pentru scurtarea timpului stat sub vapori. De asemenea, poate fi folosita si ca masca pentru tenurile inflamate – care nu pot sta pentru un tratament la vapori. Substanta activa principala, azeloglicina, patrunde in pori si dizolva murdaria acumulata. 

25,00 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Crema pentru masaj este special creata pentru toate tipurile de ten, pentru scurtarea timpului stat sub vapori. De asemenea, poate fi folosita si ca masca pentru tenurile inflamate – care nu pot sta pentru un tratament la vapori. Substanta activa principala, azeloglicina, patrunde in pori si dizolva murdaria acumulata. Totodata, se regleaza si productia de sebum. Contine unt de shea, extract de aloe vera, alantoina, pantenol si ulei de argan organic, ingrediente care au efect linistitor asupra tenului, relaxant si ajuta la regenerarea celulara. Pielea devine mai neteda, mai catifelata. MOD DE UTILIZARE: aplicare inaintea tratamentelor, pentru a lasa pielea moale si a intensifica eficacitatea acestuia. 
Pentru masaj – se poate folosi in timpul tratamentului cu vapori, acesta diminuand semnificativ perioada de tratare sub vapori. 
Fara masaj – se aplica pe partea curatata, inainte de tratament si se lasa timp de 10-15 minute, iar apoi se inlatura delicat. Pentru uz profesional.

Gama
Oliva
Cantitate
250 ml